Copyright Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

20.11.1990 Capitol CDP-7-95379-2
Producent: Paul McCartney, Bob Clearmountain, Peter Henderson
Nahrál: Jeff Cohen
Obal: Peter Saville, Donald Christie

Got to get you into my life (3:15)
Birthday (2:44)
We got married (7:09)
The long and winding road (3:48)
Sgt. Pepper's lonely hearts club band (6:43)
Can't buy me love (2:24)
Put it there (2:32)
Things we said today (4:56)
Eleanor Rigby (2:44)
My brave face (3:09)
Back in the U.S.S.R. (3:15)
I saw her standing there (3:36)
Coming up (5:10)
Let it be (3:44)
Hey Jude (8:39)
Get back (3:59)
Golden slumbers/Carry that weight/The end (6:28)